Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρινάκης: «Θα μπείτε μέσα, θα νικήσετε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μαρινάκης: «Θα μπείτε μέσα, θα νικήσετε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την πίστη του ότι οι Πειραιώτες θα νικήσουν την Κυριακή (10/2, 19.30) στην έδρα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων»:

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ.

Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!».