Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βλάχος

Βλάχος: «Αποφασίσαμε να δείξουμε χαρακτήρα»

Την αντίδραση που έδειξε ο Ολυμπιακός στο φινάλε του Final 8 του Champions League με τη νίκη επί της Μαρσέιγ τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων».

«Στο τέλος αποφασίσαμε να απολαύσουμε ένα παιχνίδι εδώ στο Βελιγράδι. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος με τους παίκτες μου. Κάναμε ό,τι οργανώσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Κερδίσαμε όλους τους εγχώριους τίτλους και ήρθαμε εδώ στο Βελιγράδι», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα με 9 νέους παίκτες προφανώς θα ήταν δύσκολο να κάνει κάτι σπουδαίο εδώ αλλά με τον τρόπο που παίξαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι, γιατί δεν παλέψαμε καθόλου. Στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αποφασίσαμε να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Να παρουσιάσουμε κάτι, να νιώσουμε το παιχνίδι και να δείξουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στον κόσμο κάτι. Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση αλλά και από τις εμφανίσεις μας στη διάρκεια αυτής της σεζόν. Η σεζόν συνεχίζεται και θα δούμε την επόμενη χρονιά».