Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Φοβερές ατάκες Γουόκαπ για Σλούκα και το περίφημο κλέψιμο στο Κάουνας

ΒΙΝΤΕΟ: Φοβερές ατάκες Γουόκαπ για Σλούκα και το περίφημο κλέψιμο στο Κάουνας

Με συμβουλές και γνώσεις από τον Κώστα Σλούκα εφοδιάζεται συνεχώς ο Τόμας Γουόκαπ, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού σε συνέντευξη στο basketnews.com, όπου αναφέρθηκε επίσης και στο περίφημο κλέψιμο πέρσι στο Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ:

Για το περίφημο κλέψιμο στον Σλούκα: «Να κάνω ένα κλέψιμο έτσι, σε έναν παίκτη αυτής της ποιότητας, με ένα παιχνίδι σε κομβικό σημείο, όχι μόνο αμυντικό παιχνίδι, αλλά ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μου».

Για την απόφαση του Γιασικεβίτσιους να του δώσει τα «κλειδιά» της Ζαλγκίρις: «Όπως έλεγα σε κάποιον για εκείνη την εποχή, αν αυτό πάει χειρότερα για μένα, τότε ποιος ξέρει αν παίζω μπάσκετ».

Για το πως είναι να παίζει στο πλευρό του Σλούκα: «Κοιτάζεις έναν παίκτη σαν αυτόν, παίζει 12-13 χρόνια, κάτι τέτοιο. Η γνώση που έχει αποκτήσει είναι πολύ ανώτερη από τη δική μου, έτσι μαθαίνω από αυτόν και του κάνω ερωτήσεις. Και μετά επίσης ξέρω ότι είναι εδώ για ένα χρόνο, οπότε είναι σημαντικό για μένα να μου δώσει συμβουλές και κατευθύνσεις στο σύστημα. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ανοιχτός και δεκτικός σε αυτό».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη: