Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λούντζης

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Λούντζης

Μια συμφωνία που… κρατάει μήνες θα γίνει πραγματικότητα τις επόμενες ώρες. Ο Μιχάλης Λούντζης θα ενημερώσει τον Προμηθέα Πάτρας ότι θα καταβάλει το μικρό μπάι άουτ, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό που βρίσκει έναν… τερματοφύλακα για την άμυνα του.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Τόμας Ουόκαπ, έχει συμφωνήσει με τον Μουσταφά Φολ, ενώ οι μεταγραφές του έχουν και συνέχεια.

Βέβαια η διαδικασία μεταγραφής του Μιχάλη Λούντζη από τον Προμηθέα Πάτρας είναι δρομολογημένη εδώ και καιρό, μόνο, που τώρα έχει μπει στην τελική ευθεία της υλοποίησής της.

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Λούντζη αποκτάει έναν εκτός των άλλων γκαρντ με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά (ψηλό γκαρντ με μακριά άκρα), ενώ την ίδια ώρα ενισχύει τον ελληνικό του κορμό, που η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Ο διεθνής παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ακολούθως τον πήρε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ενώ έπαιξε ακόμη στο Λαύριο (και ως ελεύθερος και ως δανεικός) και στα Τρίκαλα (ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ).