Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ομπράντοβιτς

«Βόμβα» με βασικό παίκτη του Ολυμπιακού... ονειρεύεται ο Ομπράντοβιτς (ΦΩΤΟ)

Η ιστορική επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν και οι πρώτες εντυπωσιακές κινήσεις που ακολούθησαν μετά την πρόσληψή του έχουν φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στο σύλλογο του Βελιγραδίου. Έναν,,, αέρα που δεν έχει μέτρο και ξεπερνά τη φαντασία, με αποτέλεσμα να ορέγονται νέες μεταγραφικές επιτυχίες ανάλογης αξίας με αυτήν του Κέβιν Πάντερ.

Η μεγαλύτερη από αυτές, που μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει κάνει θραύση σε σέρβικα ΜΜΕ, έχει να κάνει με την επιθυμία του "Ζοτς" να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα, ύστερα από την κοινή πενταετία τους στη Φενέρμπαχτσε, και να τον πάρει μαζί του στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται πως ο Σέρβος προπονητής επιχειρεί να πείσει τον διεθνή Έλληνα γκαρντ ότι έχει νόημα μια τέτοια μετακίνηση. Τα δημοσιεύματα προφανώς και στέκονται στην εξαιρετική σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο άνδρες, οι οποίοι κατά στην παράλληλη πορεία τους στη Κωνσταντινούπολη έφτασαν, πέρα από τους υπόλοιπους τίτλους, μέχρι την κατάκτηση της Euroleague.

Φυσικά τα σενάρια αυτά μοιάζουν απίθανο να ευσταθούν, πόσο μάλλον να υλοποιηθούν, από τη στιγμή που ο Σλούκας έχει «κλειστό» συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ένα χρόνο ακόμα και δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ν' αφήσει το ΣΕΦ.

Σλούκας: Όχι άλλα... πρώιμα συμπεράσματα - InTheZone.gr