Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΖΑΖΗΣ

Καζάζης: «Ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας»

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καζάζη, μετά και τη δεύτερη σερί νίκη με 3-0 επί της Μλάντοστ Μπρτσκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη μετά το παιχνίδι με τη Μλάντοστ στον Ρέντη:

«Σίγουρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Δύο νίκες με καλές εμφανίσεις, ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν. Είναι επίσης μια καλή προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι.

Από πλευράς παικτών, ο Άλεν Παγένκ επισήμανε:

«Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια για εμάς και όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε όλοι μαζί περίπου 10 μέρες και προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Σε αυτά τα παιχνίδια, μπορεί να μην ήταν μεγάλης δυσκολίας, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά.

Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια με 3-0. Δεδομένου του ότι είμαστε τόσο λίγο διάστημα όλοι μαζί, νομίζω ότι η απόδοσή μας είναι αρκετά καλή και σίγουρα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη όσο προχωράει ο καιρός».