Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

ΒΙΝΤΕΟ - Σίμος: «Μπορούμε να αναπληρώσουμε οποιαδήποτε απουσία»

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο (20/9, 17:15) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο Γιώργος Σίμος μίλησε στο OFI TV ενόψει του παιχνιδιού.

Ο προπονητής των Κρητικών τόνισε ότι «απαιτεί» καλύτερη απόδοση από την ομάδα του συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες, ενώ παρά τις απουσίες που υπάρχουν, δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα από τα τρία πρώτα παιχνίδια όπως η ωριμότητα με την διαχείριση που κάναμε μετά την αποβολή. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση από τους προηγούμενους αγώνες. Ο Βόλος είναι μια νεοφώτιστη και επαρχιακή ομάδα. Δείχνει μια φιλοδοξία και ένα κίνητρο ακόμα και στο τελευταίο παρότι το σκορ δεν ήταν το καλύτερο.

Όμως εμείς, με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, θα κάνουμε focus στην δική μας ομάδα και απόδοση δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για τον αγώνα.Μπορεί να λείπουν κάποια παιδιά όμως όσοι είναι στην ομάδα μπορούν να αναπληρώσουν τον οποιονδήποτε. Σίγουρα θα ήταν καλό να είμαστε όλοι, όμως οποιαδήποτε απουσία και να έχουμε, έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά».