Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεληγιαννίδης

ΒΙΝΤΕΟ - Δεληγιαννίδης: «Χαρούμενος στον ΟΦΗ, η έλευση Μπούση άλλαξε επίπεδο την ομάδα»

Παίκτης του ΟΦΗ ως το 2022 θα είναι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που μετά τον περσινό δανεισμό του στους Κρητικούς από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως ελεύθερος και εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι βρισκόμουν και πέρυσι στην ομάδα και είδα πως τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς έδειξαν πως με θέλουν στην ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης για να συμπληρώσει: 

"Η αλήθεια είναι πως η περσινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα. Η έλευση όμως του νέου μεγαλομετόχου, του κ. Μπούση, άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο και ύστερα η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της. Πιστεύω πως φέτος θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο και θα παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας που μας ζητάει ο προπονητής.

Σίγουρα ο συναγωνισμός κάνει καλό σε κάθε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, έρχονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές κι εγώ θα δείξω καλύτερα πράγματα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν».