Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Πιέζει για τον ορισμό των μπαράζ ο ΟΦΗ

Τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί από την Κυριακή 5 Μαΐου και να γνωρίζουμε ότι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες μπαράζ μία θέση στην πρώτη κατηγορία της επόμενης σεζόν, αλλά οι λεπτομέρειες για αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Τα μπαράζ ήταν αρχικά προγραμματισμένα για τις 15 και στις 19 Μαΐου, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό. Αρχικά πρέπει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες της Super League και της Football League, στη συνέχεια να γίνει η κλήρωση για τις έδρες των αγώνων και τέλος να βρεθούν πιθανές ημερομηνίες.

Η διαδικασία έχει «κολλήσει», αφού η Super League έχει μεν επικυρώσει τη βαθμολογία της, παρά την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της αναδιάρθρωσης, αλλά δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο από την πλευρά της Football League.

O λόγος είναι η ένσταση που έχει καταθέσει ο Απόλλων Λάρισας για το -3 που του επεβλήθη, καθώς δεν πέρασε τη διαδικασία επιτήρησης. Η ομάδα της Θεσσαλίας ζητά να τις επιστραφούν οι βαθμοί και να συμμετάσχει εκείνη αντί του Πλατανιά στα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και σήμερα ο αντιπρόεδρος των ασπρόμαυρων Ηλίας Πουρσανίδης επικοινώνησε με Super League, Football League και ΕΠΟ, ώστε να πιέσει να επισπευστούν οι διαδικασίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας δεν θα επικυρωθεί πριν την Πέμπτη (16/5), με τον ΟΦΗ να ζητάει να γίνει κανονικά η κλήρωση, ακόμη και χωρίς να γνωρίζουμε ποια ομάδα από τη Football League θα λάβει μέρος στα μπαράζ, ώστε να γίνει άμεσα γνωστό πότε και πού θα γίνουν οι αγώνες.