Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνάντηση Ολυμπιακού-Σλούκα σε καλό κλίμα, αλλά διαφορά στο οικονομικό

Συνάντηση Ολυμπιακού-Σλούκα σε καλό κλίμα - Διαφορά στο οικονομικό

Ο Κώστας Σλούκας φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Φενέρμπαχτσε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί την απόκτηση του 30χρονου διεθνή Έλληνα γκαρντ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Σλούκα ξεκίνησαν με ραντεβού που έγινε προ ολίγων ημερών παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, του Γιώργου Σκινδήλια και του ατζέντη του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν από χαμηλά σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι της πρότασης, αλλά στο τέλος του ραντεβού είχαν ανέβει σε ικανοποιητικό για τα δεδομένα τους βαθμό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με σημαντική απόκλιση στα χρήματα, αλλά τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θέλουν πολύ να εκπληρώσουν την επιθυμία του Μπαρτζώκα και είναι δεδομένο πως στο επόμενο ραντεβού, που θα γίνει, θα ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους.

Από την άλλη, οι Αγγελόπουλοι είναι απόλυτα λογικό να μην μπορούν ακόμη να προσδιορίσουν την οικονομική ζημιά από τον κορονοϊό.

Περιμένουν τις αποφάσεις της EuroLeague όχι τόσο ως προς τη συνέχιση της σεζόν, όσο περισσότερο για τις προθέσεις των χορηγών και των τηλεοπτικών καναλιών σχετικά με τις μειώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η πλευρά του Σλούκα θέλει επίσης να συνεργαστεί και μοιάζει να είναι διατεθειμένη να ρίξει κάπως τις απαιτήσεις της. Ακόμη και να δεχτεί κάποια λιγότερα χρήματα σε σχέση με την πρόταση που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει βασικό της στόχο τον Σλούκα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φακούντο Καμπάτσο και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στην πλευρά του Έλληνα παίκτη.

Ολυμπιακός και Καπάζογλου θα ξαναμιλήσουν τις επόμενες μέρες, αφού επαναλαμβάνουμε η διάθεση συνεργασίας εκατέρωθεν είναι έκδηλη.