Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κόμπι

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το πρώτο δαχτυλίδι του Κόμπι - Αυτό είναι το ποσό που δόθηκε (ΦΩΤΟ)

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε αγοράσει δύο ίδια δαχτυλίδια από το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει με τους Λέικερς το 2000 και τα είχε κάνει δώρο στους γονείς του πριν από 20 χρόνια.

Η σκέψη της δημοπρασίας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019 όπως ανέφερε το "ΤΜΖ" και δεν είχε να κάνει σχέση με τον θάνατό του. Πριν από χρόνια η μητέρα του Πάμελα Μπράιαντ, προσπάθησε να πουλήσει τα δαχτυλίδια όπως επίσης και μερικά ακόμα συλλεκτικά κομμάτι του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά ο αείμνηστος "Black Mamba" της είχε κάνει μήνυση και είχε προσπαθήσει να σταματήσει την πώληση.

Τελικά άναψε το «πράσινο  φως» και συμφώνησε να πουλήσουν οι γονείς του έξι συλλεκτικά κομμάτια της καριέρας, μεταξύ των οποίων και τα δύο δαχτυλίδια. Ένας φανατικός φίλος των Λέικερς και συλλέκτης τα είχε αγοράσει όλα έναντι 280.000 δολαρίων και πέρυσι είχε απευθυνθεί στην «Goldin Auction» προκειμένου να πουλήσει το ένα δαχτυλίδι και να δει την τιμή που θα μπορούσε να πιάσει. 

Ύστερα από μακρά δημοπρασία που ξεκίνησε από τα 15.000 δολάρια και στην οποία μεσολάβησαν 20 «χτυπήματα», έφτασε στο σημείο να πουληθεί έναντι 206.080 δολαρίων.