Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Έκαναν… γαργάρα συνέντευξη του Γιάννη για ρατσισμό στην Ελλάδα»

«Έκαναν… γαργάρα συνέντευξη του Γιάννη για ρατσισμό στην Ελλάδα»

Η Μίριν Φέιντερ, που έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Γιάννης: Εκτόξευση στα Αστέρια», αναφέρθηκε στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα όσα έχει καταφέρει. Όμως, προχώρησε και σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Η συγγραφέας του βιβλίου του «Greek Freak» σε δήλωσή της τόνισε πως ορισμένοι άνθρωποι και ΜΜΕ έχουν… εξαφανίσει μια παλιότερη συνέντευξη του σούπερ σταρ των Μπακς στο δίκτυο «TNT», στο οποίο ο Αντετοκούνμπο μιλάει για αρνητική αύρα στην Ελλάδα, αλλά και για έντονο στοιχείο ρατσισμού.

«Ο Γιάννης κρατούσε μέσα του τις εμπειρίες του από το στόχαστρο των ρατσιστών της Αμερικής και της Ελλάδας, μέχρι τη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "The Arena" του καναλιού "TNT" το 2020», αναφέρει η Αμερικανίδα συγγραφέας.

«"Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, οπότε η ζωή μπορεί να γίνει ζόρικη για έναν άνθρωπο με τη δική μου επιδερμίδα", είπε (σ.σ. ο Αντετοκούνμπο). «Περπατώντας στις γειτονιές, συναντάς αρνητική αύρα. Και ρατσισμό. Ήταν και παραμένει δύσκολο να μεγαλώνει ένας μαύρος σε μια χώρα, όπου σχεδόν όλοι είναι λευκοί. Σε κάνει πολλές φορές να προσποιείσαι και να ξεχνάς ποιος είσαι. Ειδικά αν είσαι γεννημένος στην Ελλάδα όπως εγώ», γράφει η Φέιντερ.