Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οργισμένη απάντηση Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου και Ευρωλίγκα! «Μαφιόζοι και δικτατορία...» (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή επίθεση Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου και Ευρωλίγκα! «Μαφιόζοι και δικτατορία...»

Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου πως για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα προσθέτοντας πως έχει απειλήσει κι άλλες φορές με αποχώρηση αλλά δεν το έπραξε.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ μέσα από το Instagram διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην μπορεί η Ευρωλίγκα να ανταγωνιστεί σε έσοδα το Basketball Champions League, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του αντιμετωπίζεται με ασέβεια σε κάθε πτυχή και δήλωση, εκβιάζεται και καλείται να συμμορφωθεί με δικτατορικές αποφάσεις, την ώρα που η Ευρωλίγκα δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της και δεν ενημερώνει τα κλαμπ για τις συνέπειες που αναμένει από την πανδημία.

«Πώς είναι δυνατόν για μια λίγα 20 ετών με όλα τα «μεγάλα» κλαμπ να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα «μεγάλα» ονόματα;

Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ...ε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα... να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβεια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις... να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις... οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί στο (άμεσο) μέλλον με τις πληρωμές;

Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω», ήταν η αιχμηρή τοποθέτηση Γιαννακόπουλου μέσα από τα social media.