Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πιτίνο

Πιτίνο: "Είμαι απογοητευμένος από τον τραυματισμό του Πρίντεζη"

Η συνέντευξη Τύπου του Ρικ Πιτίνο μετά τη φιλική νίκη της εθνικής ομάδας επί του Μεξικό με 101-98 επισκιάστηκε από την είδηση και τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός για τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη και το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε πως όλοι έπαθαν ένα σοκ με τα νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ υποστήριξε πως αλλάζει και τα αγωνιστικά του πλάνα.

«Είχαμε και άλλα κακά νέα μετά καθώς μετά τον Παπαπέτρου και ο Πρίντεζης δεν θα είναι μαζί μας στο Προολυμπιακό. Έχει κάνει μαγνητική τον έχουν εξετάσει τρεις γιατροί και οι τρεις συμφωνούν πως πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αν γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς θα είναι μαζί μας. Είμαι απογοητευμένος. Δούλευα στην επίθεση μαζί του αλλά για μένα προτεραιότητα είναι να έχουν καλή καριέρα τόσο αυτός όσο και ο Ιωάννης όσα χρόνια τους μένουν και να μην ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο για να συμπληρώσει: 

«Πήγε και σε τρίτο γιατρό που του είπε το ίδιο πράγμα, έχει ένα θέμα στο πόδι, τον ενοχλούσε, έχει κάνει ένεση που δεν έπιασε. Έκανε τα πάντα για να παίξει, ήθελε να παίξει. Πρέπει να κάνει χειρουργείου και οι τρεις γιατροί είπαν το ίδιο».

Όσον αφορά το ματς με το Μεξικό ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι: «Όταν πετυχαίνεις 101 πόντους και είχαμε κακά ποσοστά στο τρίποντο δείχνει ότι είχαμε καλή επίθεση, είχαμε καλό τέμπο, είχαμε πάσινγκ γκέιμ, είχαμε 21 ασίστ οπότε η επίθεση μας ήταν αρκετά καλή. Στην άμυνα το Μεξικό παίζει λίγο διαφορετικά ή θα σκοράρει τρίποντο ή λέι άπ. Δεν ήμασταν καλοί και πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και μαθαίνουμε απ' αυτά τα φιλικά».