Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φοβερές ατάκες Γιατρά για το «αντίο» του στον Προμηθέα

ΒΙΝΤΕΟ: Φοβερές ατάκες Γιατρά για το «αντίο» του στον Προμηθέα

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη, αλλά και στους παίκτες του Προμηθέα για την προσπάθειά τους, μοίρασε ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο τέταρτος μικρός τελικός ήταν το τελευταίο ματς στον πάγκο των Πατρινών.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις συγκεκριμένες συνθήκες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Συνεχίζει η ομάδα να κάνει αυτά που έχει ονειρευτεί και ακόμη πιο πολλά. Εγώ είπα ότι αποχωρώ σαν προπονητής. Θα ηρεμήσουμε και θα τα δούμε όλα», ήταν τα λόγια του κόουτς των Πατρινών στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Παίξαμε πάρα πολλά παιχνίδια και κάπου το καντήλι άρχισε και έσβηνε. Προσπαθήσαμε να είμαστε αξιοπρεπείς ως το τέλος. Για μένα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στον Προμηθέα και επειδή το ξέχασα την άλλη φορά, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, με τους οποίους περνούσα περισσότερη ώρα από την οικογένειά μου. Ό,τι έκανε ο Προμηθέας ήταν συλλογικό. Είναι μια ομάδα που σου δίνει εμπιστοσύνη και ο Προμηθέας θα κάνει ακόμη περισσότερα βήματα. Εγώ θα είμαι πάντα φίλαθλός του. Μια ζωή Προμηθέας, πάντα Προμηθέας. Ίσως στενοχώρησα κάποιους άθελά μου, γιατί είμαι παρορμητικός και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Μακάρι να έχουμε υγεία και να μπει σε μια φυσιολογική ροή ξανά η ζωή μας», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει απάντησε: «Δεν είναι η στιγμή. Άκουσα διάφορα τρελά πράγματα. Νομίζω ότι αν μείνω ακόμη στην ομάδα, θα της κάνω κακό. Νιώθω ότι έφτασα στο ταβάνι μου. Είναι μια απόφαση που έχω πάρει καιρό τώρα. Όλοι είδαμε τι έγινε και σίγουρα δεν μιλώ για τη σειρά με την ΑΕΚ. Πήρα αυτή την απόφαση, τη σεβάστηκε και η ομάδα, έχω άριστες σχέσεις και ξέρω πως η πόρτα του Προμηθέα είναι ανοιχτή. Θα ξεκουραστώ και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις στιγμές που ξεχωρίζει στην καριέρα του στον Προμηθέα είπε: «Η ομάδα έζησε μεγάλες στιγμές, αλλά νομίζω πως το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην Οστάνδη και η πρώτη μας νίκη στην Ευρώπη θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Είναι κι άλλες στιγμές, η νίκη επί της Μπολόνια, το Σούπερ Καπ… Αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες, μεγάλους οργανισμούς».