Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2

Παπανικολόπουλος: «Να διατηρηθούμε στην τετράδα» - Βασιλόπουλος: «Δεν έχουμε ιδιαίτερο πλεονέκτημα που παίζουμε στο Περιστέρι»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για το Super Cup δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας του είναι να διατηρηθεί στην τετράδα, ενώ τόνισε πως υπάρχει ένα πλεονέκτημα για το Περιστέρι, επειδή θα διεξαχθεί στην έδρα του η νεοσύστατη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου:

Για το ότι το Super Cup θα γίνει στην έδρα της ομάδας του: «Είναι ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τις μετακινήσεις, είναι πιο οικείο το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί να προπονηθούμε σε άλλο γήπεδο. Είναι τόσο καλές οι ομάδες και το επίπεδο, που δεν νομίζω ότι δημιουργεί κάποιο πλεονέκτημα».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν και τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες που θα μπορούσαμε και είναι η βάση τα τελευταία δύο χρόνια, προσθέτοντας αυτά τα παιδιά που θεωρούσαμε ότι είναι σημαντικά. Αναβαθμίσαμε τον ρόλο παιδιών που προέρχονται από την παραγωγική διαδικασία. Είναι πάντα στο μυαλό ότι πρέπει να παράγουμε και παίκτες από το να συμπληρώνουμε και οι ίδιοι. Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο τέλος».

Από τη μεριά του, ο αρχηγός του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, δεν θεωρεί πως η διεξαγωγή του Super Cup στο «Ανδρέας Παπανδρέου» δίνει κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα στην ομάδα του.

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Για εμάς το ιδανικό, όπως και για όλους, είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Θα ήταν ωραίο να παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το μόνο που γλιτώνουμε είναι οι μετακινήσεις και ότι είναι πιο γνώριμα τα καλάθια, που πάντα όλοι οι παίκτες γκρινιάζουμε γι’ αυτό», ανέφερε ο 36χρονος φόργουορντ.

«Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα, με παίκτες που έχουν εμπειρία, μεγάλη κλάση. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς καλύτερα και πως θα φανούμε στο γήπεδο και να μην κοιτάμε την άλλη ομάδα για να παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορούμε», πρόσθεσε.