Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάντζαρης: «Ο Γκάλης ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης - Ο Σπανούλης πήγε τα πιτσιρίκια στην κορυφή»

Μάντζαρης: «Ο Γκάλης ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης - Ο Σπανούλης πήγε τα πιτσιρίκια στην κορυφή»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στους καλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, βάζοντας τους Νίκο Γκάλη και Βασίλη Σπανούλη στη συζήτηση.

Ο διεθνής γκαρντ του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μάλαγα, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και τόνισε για τον Γκάλη: «Έβαλε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Ήταν ο Τζόρνταν της Ευρώπης».

Για τον Γιαννάκη δήλωσε: «Είπαμε για τον Τζόρνταν, εδώ ήταν ο Πίπεν. Ήταν ο ιδανικός μπαλαντέρ για τον Γκάλη και μαζί πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Μας έφερε τόσες επιτυχίες, πήρε και ως προπονητής το EuroBasket, κερδίσαμε την dream team».

Για τον Διαμαντίδη ο Μάντζαρης είπε πως είναι «ένας από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που υπάρχουν», ενώ αποθέωσε και τον Σπανούλη, τονίζοντας: «Πήρε τα πιτσιρίκια στον Ολυμπιακό και τα πήγε στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν μπορεί να το κάνει κανένας αυτό. Ήθελε πάντα να κερδίζει. Είναι επαγγελματίας, θέλει να σε κάνει καλύτερο. Θα σου φωνάξει, θα σε εμψυχώσει. Είναι νομίζω ο κατάλληλος για ντοκιμαντέρ».

Τέλος, σχετικά με τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο Μάντζαρης σχολίασε: «Έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια. Ματς που δεν… υπάρχουν και δεν τα έχουν κάνει ούτε οι Σπανούλης και Διαμαντίδης».