Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαγόρας Δρυοπιδέων

Α2 Μπάσκετ: Ανεβαίνει στην Basket League o Διαγόρας Δρυοπιδέων, τέλος τα σενάρια για Ολυμπιακό Β'

Το διοικητικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, στον ΕΣΑΚΕ, είχε αρκετές συζητήσεις και πολλές ειδήσεις. Μία από αυτές σχετίζεται με το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Εκτός από τον Χαρίλαο  Τρικούπη, που πήρε εισιτήριο ανόδου ως πρώτος από την Α2, η ΕΟΚ έδωσε ένα ακόμα εισιτήριο για την Basket League.

Αυτό πήγε στον δεύτερο της βαθμολογίας, τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Η ομάδα του Αιγάλεω, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αντικατάστασης ομάδων στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως με βάσει τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα οι ομάδες της νέας σεζόν είναι 16, αφού και ο Διαγόρας πήρε το εισιτήριο ανόδου, όμως σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, τότε δεν θα αντικατασταθεί, αλλά το πρωτάθλημα θα πορευτεί με 15 ή λιγότερες ομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Β'  και... τυπικά πλέον θα παραμείνει στην Α2 την επόμενη σεζόν, βάζοντας με αυτή την εξέλιξη οριστικό τέλος στα σενάρια για πιθανή επιστροφή των Πειραιωτών στην Basket League.