Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βασιλακόπουλος

Έτσι χαρακτήρισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τον Λευτέρη Αυγενάκη, τι είπε για τις εκλογές της ΕΟΚ

Για τις αλλεπάλληλες αναβολές των εκλογών της ΕΟΚ μίλησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του Open, κάνοντας λόγο για πρόθεση χειραγώγησης των εκλογών και χαρακτηρίζοντας τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, «μπροστινό» χωρίς ωστόσο να πει ονόματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος: 

«Οι αρχαιρεσίες αναβλήθηκαν τουλάχιστον 4-5 φορές. Όλα αυτά γιατί ήθελαν να συντάξουν το μητρώο των σωματείων που θα είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν. Ποιοι; Η Πολιτεία και όχι ο αρμόδιος φορέας. Σαφέστατα και υπήρχε πρόθεση χειραγώγησης των εκλογών. 

Φτάσαμε σε αυτά τα κωμικά, αρχαιρεσίες θέλαμε να κάνουμε που είναι συνταγματικό δικαίωμα του κάθε Έλληνα. Είχαμε τα ΜΑΤ με τις κλούβες, ενώ το γήπεδο ήταν άδειο. Είναι εικόνες ντροπής που εκθέτει όλους μας. 'Εχουμε, όχι πραξικόπημα, αρχαιρεσίες, έρχονται τα ΜΑΤ και αποκλείουν τον χώρο...

Ο Αυγενάκης είναι ο μπροστινός. Εννοώ ότι υπάρχουν πίσω άλλοι που καθοδηγούν. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, δεν έχω στοιχεία, αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ξέρετε πολύ καλά ποιους εννοώ, δεν θέλω να προχωρήσω σε ονοματολογία.

Προσβάλει το δικαστικό σώμα αυτό που είπε ο Αυγενάκης ότι υφαρπάζονται δικαστικές αποφάσεις. Τεράστια προσβολή.

Δεν είναι δυνατόν η πολιτική εξουσία να έρχεται και να αναστέλλει αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας. Είναι δυνατόν να υπάρχει διάκριση των εξουσιών;

Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο μέσω των οποίων θα εκλέξουν τη διοίκηση που αυτοί θέλουν τι πρόβλεψη να κάνεις».