Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Moto GP: Στον Μάρκεθ η pole position της Ιαπωνίας! (ΦΩΤΟ)

Moto GP: Στον Μάρκεθ η pole position της Ιαπωνίας! (ΦΩΤΟ)

Το φαινόμενο Μαρκ Μάρκεθ δεν σταματά με τίποτα τις «επιθέσεις» ακόμη και μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αναβατών!

Ο Ισπανός της Honda δεν... συγκινείται που πήρε ήδη τον τίτλο και δείχνει με μια ακόμη pole position στην Ιαπωνία ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα απίστευτα πράγματα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα.

Ο Μάρκεθ έκανε από νωρίς έναν πολύ καλό χρόνο και μετά από ένα σημείο δεν πιέστηκε να τον βελτιώσει.

Ο Βινιάλες ήταν... εκτός από νωρίς, δεν πλησίασε καν προς τον χρόνο του συμπατριώτη του και ο μόνος που τελικά έφτασε πολύ κοντά ήταν ο Μορμπιντέλι.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι ήθελε πολύ ένα καλό αποτέλεσμα. Η μοτοσικλέτα του ήταν τόσο «στεγνή» από καύσιμο για μείωση του βάρους που γύρισε στο... σπρωχτό μέχρι το γκαράζ, καθώς έμεινε από βενζίνη!

Ο σταθερά πολύ γρήγορος Κουαρταραρό έμεινε στην τρίτη θέση, πιάνοντας το πόστο του στην πρώτη γραμμή εκκίνησης δίπλα στους Μάρκεθ και Μορμπιντέλι, ενώ τέταρτος βρέθηκε ο Μάβερικ Βινιάλες.

Κράτσλοου, Μίλερ, Ντοβιτσιόζο, Πετρούτσι και Αλέιξ Εσπαργκαρό ακολουθούν στην κατάταξη και αν αναρωτιέστε που βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι, η απάντηση είναι στη δέκατη θέση!

Ο «γιατρός» δεν τα πήγαινε άσχημα στα ελεύθερα δοκιμαστικά, αλλά οι κατατακτήριες τον προβλημάτισαν και δεν μπόρεσε να πάρει το αποτέλεσμα που θα ήθελε.

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά παρακάτω: