Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους! Οι πρώτες παπαρατσικές ΦΩΤΟ των δύο ερωτευμένων

Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους! Οι πρώτες παπαρατσικές ΦΩΤΟ των δύο ερωτευμένων

Οι φήμες ότι ο Αναστάσης Ροϊλός ή αν προτιμάτε ο τηλεοπτικός Νικηφόρος και η Εριέττα Μανούρη, ή αλλιώς η Βαλεντίνη από τις Άγριες Μέλισσες γνωρίστηκαν, ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν στο πλατό των γυρισμάτων έδιναν και έπαιρναν για καιρό στις αρχές του χειμώνα.

Μόνο που τόσο εκείνος όσο και η όμορφη ηθοποιός έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να προφυλάξουν τη σχέση τους αλλά και για να προστατεύσουν, όσο μπορούσαν τουλάχιστον, την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα η Εριέττα Μανούρη, όταν είχε ερωτηθεί ευθέως για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, είχε αρκεστεί να πει: «Στη ζωή τα πράγματα είναι όμορφα. Δεν θα απαντήσω προφανώς σε κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καλά προσωπικά».

Μάλιστα, λίγο πριν μπούμε όλοι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, δηλαδή λίγες μόλις μέρες πριν κλείσουν τα θέατρα, οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους για να δουν παράσταση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όλες τις φήμες που τους αφορούσαν. Και τώρα με τις φωτογραφίες από έξοδό τους σε στέκι τους στον Κεραμεικό αποδεικνύεται αυτόματα πως οι δυο τους όχι μόνο είναι μαζί αλλά συνεχίζουν να είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Το "λένε" οι κινήσεις τους, τα βλέμματα όλο νόημα που αντάλλασσαν όλο το βράδυ αλλά και τα τρυφερά τετ α τετ που πρόσφεραν στην κάμερα του παπαράτσι του Gossip-tv.gr. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, παρ' όλο που ήταν με παρέα στο μεζεδοπωλείο όπου απόλαυσαν την μπύρα τους, εκείνοι ήταν λίγο πιο απόμακροι και έδειχναν να χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου με τον ερωτισμό ανάμεσά τους να είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα.