Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεχάστε όσα ξέρατε! Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αλλάζει ολοκληρωτικά και αυτός είναι ο λόγος...

Το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» όπως το γνωρίζαμε, τουλάχιστον οπτικά πρέπει να το ξεχάσουμε.

Η πανδημία και η ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία εκπομπή με δεκάδες καλεσμένους, μουσικούς, χορευτές και γεμάτα τραπέζια φέρνει αλλαγές και μία εντελώς νέα εκπομπή θα βγει στον αέρα για πρώτη φορά στις 30 Μαΐου με τα γυρίσματα της να έχουν ήδη γίνει.

Η πρώτη εκπομπή της νέας εποχής θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:00 και θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και στις θέσεις των παρευρισκομένων με τον αριθμό των καλεσμένων από την παραγωγή να είναι σαφέστατα μικρότερος και οι αποστάσεις μεταξύ τους μεγαλύτερες. Οι χοροί των χορευτικών σχημάτων θα λείψουν από τη σκηνή αλλά και οι στενές επαφές σε ανατολίτικους χορούς που μας είχε συνηθίσει το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τσιφτετέλια τέλος: Το «Στην Υγεια Μας Ρε Παιδιά» αλλάζει ολοκληρωτικά για τον κορωνοϊό

Αλλαγές θα έχουμε εκτός από την πίστα και τα τραπέζια και πάνω στη σκηνή. Μόνο ένας τραγουδιστής θα ανεβαίνει κάθε φορά να τραγουδήσει, τα ντουέτα και οι συνεργασίες θα λείψουν τον πρώτο καιρό και κάθε φορά που ένας καλλιτέχνης ολοκληρώνει το πρόγραμμά του θα κατεβαίνει για να δώσει τη θέση του στον επόμενο.

Στην εκπομπή της 30ης Μαίου θα δούμε μεταξύ άλλων να ανεβαίνουν στη σκηνή ο Κώστας Μακεδόνας, η Γλυκερία, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά και ο Δημήτρης Μπάσης.