Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LOVE IT

Love it: Και επίσημα αλλαγή ώρας μετάδοσης για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σε αυτόν τον ένα χρόνο και κάτι μήνες που η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει στον ΣΚΑΪ και βγαίνει στον αέρα καθημερινά στις 12:00 το μεσημέρι, το «Love It» δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες.

Την περσινή σεζόν βοηθήθηκε αρκετά από το Survivor και μπόρεσε να κρατηθεί σε διψήφια νούμερα. Φέτος όμως, μετά από 3 εβδομάδες προβολής, η εκπομπή είναι πολύ συχνά σε μονοψήφια και στο κανάλι αποφάσισαν να δοκιμάσουν την αλλαγή ώρας.

Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα και η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Το ‘Love it’ σίγουρα δε θα κοπεί και δε θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό. Γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μία την άλλη».

Το ζήτημα της ώρας μετάδοσης ήταν κι αυτό που είχε ανακινήσει φήμες για κόψιμο της εκπομπής και είχε προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου μεσοβδόμαδα. Στον αποχαιρετισμό της στη σημερινή εκπομπή, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι το ραντεβού με τους τηλεθεατές από Δευτέρα θα ξεκινάει στις 11:30 και θα τελειώνει στις 13:15, αντί για το 12:00-14:00 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Στόχος είναι να παίρνει το «Love It» καλό lead in από τους Αταίριαστους, ενώ η Μπαρμπαρίγου θα μεταφερθεί στο κενό 13:15 – 14:00, όταν και αρχίζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Love it | Και επίσημα αλλαγή ώρας μετάδοσης για την Ιωάννα Μαλέσκου