Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΦΑΡΜΑ

Η «Φάρμα» - Τα πρόσωπα που συζητούν με τον ΑΝΤ1

Η «Φάρμα» είναι το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Το ριάλιτι περιπέτειας επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου για δεύτερη χρονιά με στόχο να καταφέρει να κερδίσει μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος αφού τον Δεκέμβριο αναμένεται και η πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η «Φάρμα» είναι πιθανό να ξεκινήσει νωρίτερα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για τακτική που ακολούθησε πέρσι ο ΣΚΑΪ με το ριάλιτι επιβίωσης και είχε αποτελέσματα.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμούν να εντάξουν στο ριάλιτι παίκτες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σε συζητήσεις με την παραγωγή είναι η Μέγκι Ντρίο, η Μίνα Ορφανού, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Μάνος Πανταζής και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Όλοι τους σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ έχουν δεχθεί πρόταση. Κανείς όμως δεν έχει υπογράψει ακόμη. Οι εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα αφού μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει το καστ να μπει σε διαδικασία γυρισμάτων.

Παρουσιαστής θα είναι και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εγκαταστάσεις της «Φάρμας» έχουν μεταφερθεί στον Κάλαμο αφού εκείνες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.