Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μερικοί παίκτες της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να χάνει η ομάδα για να απολυθεί ο Μουρίνιο»

«Μερικοί παίκτες της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να χάνει η ομάδα για να απολυθεί ο Μουρίνιο»

Συντονισμένη προσπάθεια ορισμένων παικτών, προκειμένου να εκδιωχθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, έχει εντοπίσει ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Ινς. 

Πιο συγκεκριμέμα, οι «κόκκινοι διάβολοι» διανύουν μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχοντας μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα, ενώ συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια και επεισόδια των κακών σχέσεων του προπονητή με κάποιους παίκτες. 

Μάλιστα, ο Ινς πιστεύει ότι υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που δεν προσπαθούν όσο θα έπρεπε, με απώτερο σκοπό να απομακρυνθεί ο «Special One» από τον πάγκο της ομάδας. 

«Με προβληματίζει ότι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαλέγουν το πότε θέλουν να προσπαθήσουν για την ομάδα. Κάθε παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα θα έπρεπε να δείχνουν την ανάλογη επιθυμία ακόμα και αν δεν παίρνουν το αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην προσπαθείς. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με αστρονομικούς μισθούς και παίζουν για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες. Ναι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι παίκτες που προσπαθούν, αλλά πρέπει να το κάνει όλη η ομάδα. 

Σε εμένα μοιάζει ότι δεν ενδιαφέρονται να παίξουν για τον Ζοσέ Μουρίνιο πια», τόνισε αρχικά.

Επιπλέον ο Ινς παρατηρεί ότι θέλουν όλοι να ρίξουν την ευθύνη στον Μουρίνιο. 

«Αυτό που βρίσκω απογοητευτικό είναι ότι αυτοί οι παίκτες χαίρονται με το να πάρει όλη την ευθύνη ο Μουρίνιο. Θα έπρεπε να παραδεχτούν και εκείνοι ότι είναι υπεύθυνοι για τον τρόπο που παίζουν. Τον ρίχνουν κάτω από το λεωφορείο, παρόλο που παίζουν άσχημα κάθε εβδομάδα. Κάποιοι παίκτες θέλουν να χάνει η ομάδα, ώστε να πιέσουν να απολυθεί ο Μουρίνιο».