Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φαν Νταικ

Αυτό είναι το συμβόλαιο που μπορεί να κρατήσει τον Φαν Ντάικ για πάντα στη Λίβερπουλ

Ένας από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά στην πορεία της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λίβερπουλ είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο διεθνής Ολλανδός αμυντικός που είναι ο πιο ακριβός στον κόσμο φέρεται να είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους “κόκκινους”. 

Όπως υποστηρίζει το ESPN ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ενημερώσει την διοίκηση της ομάδας ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με καλύτερες φυσικά αποδοχές. Το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ λήγει το 2023, όμως αν λάβουμε υπόψη μας τις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του σίγουρα θα ζητήσει αύξηση των αποδοχών του, κάτι στο οποίο δεν λέει “όχι” η πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

Προς το παρόν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποκτήσει… συγκάτοικο στην κορυφή της λίστας τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 226 χιλιάδων ευρώ ή 11 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Ανάλογες αποδοχές μπορεί να αποκτήσει και ο Φαν Ντάικ, ο οποίος εισπράττει 7.340.000 ευρώ.