Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άλισον

Άλισον: «Να μην κοιτάμε τι κάνει η Σίτι»

Για την μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League μίλησε ο Άλισον Μπέκερ. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να κοιτάει μόνο τι κάνει αυτή και όχι η Μάντσεστερ Σίτι και εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι «κόκκινοι» μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. 

«Πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι είμαστε αρκετά δυνατοί και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε στη συνέχεια. Η πίεση είναι η ίδια με πριν, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν ενδιαφερόμαστε για το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Όλοι θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα αλλά στη Λίβερπουλ κοιτάμε να κερδίζουμε και να μην πετάμε βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Άλισον Μπέκερ για να συμπληρώσει: 
 
«Δεν σκεφτόμαστε τι κάνει η Σίτι αλλά το τι κάνουμε εμείς. Σκεφτόμαστε μόνο τι μπορούμε να κάνουμε και πως θα τα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ, πρέπει να κερδίζουμε τα ματς αλλά προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενό μας αντίπαλο. Για να επιστρέψουμε στην κορυφή πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια και αυτό θα γίνει μέσω της σκληρής δουλειάς, αρχής γενομένης από το Σάββατο».