Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΥΡΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ - Νίκος Κουρής: «Συνέβη μια φορά, έφυγα από την πρόβα και έγινε χαμός»

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο πράγμα αυτό. Είναι στενάχωρο και για τους ίδιους τους ανθρώπους όταν τους γνωρίζεις, είναι στενάχωρο γιατί δεν ξέρεις σε ποιο βαθμό είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται κι εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει με αυτό και την ίδια στιγμή στεναχωριέμαι συνολικά για το πώς και εμείς και όλα αυτά που τα ξέρετε, βγαίνει ένας ηθοποιός λέει κάτι, υπάρχει μια μεγάλη αμηχανία. Όλοι είμαστε αμήχανοι, αυτή είναι η αλήθεια κι εγώ προσωπικά είμαι πολύ αμήχανος και γι’ αυτά που αισθάνομαι και σε αυτά που λέω».

Ο Νίκος Κουρής τόνισε στη συνέχεια: «Καταρχάς, είμαι με τα θύματα έτσι κι αλλιώς. Δεν διανοούμαι ότι κάποιος έκανε κακό σε άνθρωπο, δεν το συζητάμε αυτό. Απλά είναι κάτι, το οποίο έχει δημιουργήσει ένα τσουνάμι πραγμάτων, το οποίο ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους, θα βάλει σε όλους μας ένα όριο. Έχει βάλει ένα όριο. Αυτό είναι πολύτιμο. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό».


Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί μπροστά του. «Εμένα μια φορά έχει γίνει αυτό μπροστά μου, μια ειρωνεία σε συνάδελφο. Έφυγα από την πρόβα και έγινε χαμός. Δεν θα πω ονόματα. Θα πω ότι όλος ο θίασος μου είπε ευχαριστώ και άλλαξε όλη η πρόβα», είπε.