Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Big Brother": Κι άλλη εταιρία στο… άρμα των χορηγών που αποχωρούν

Φεύγουν κι άλλοι από το "Big Brother"...

Ο ένας μετά τον άλλο οι χορηγοί του Big Brother αποσύρονται και διαχωρίζουν τη θέση τους από το reality του ΣΚΑΙ μετά το περιστατικό με τον παίκτη που μίλησε για βιασμό. Και μπορεί η παραγωγή να τον έδιωξε από το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Η τελευταία (χρονικά) εταιρία που αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία της από το Big Brother ήταν τα γυμναστήρια Yava, που καταδίκασαν τα όσα ακούστηκαν στον (διαδικτυακό) «αέρα» του ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση των Yava

«O όμιλος Yava Fitness Centers καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό που συνέβη στο δημοφιλές reality «Big Brother» το οποίο προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και αφορούσε σε δηλώσεις και απόψεις περί «βιασμού γυναικών». Κατόπιν τούτου, η διοίκηση του ομίλου ομόφωνα αποφάσισε να αποσύρει όλα τα διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ που ήταν προγραμματισμένα να προβληθούν στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή.

Σε σύντομη δήλωσή της η διοίκηση του ομίλου τονίζει: «Αποφασίσαμε ομόφωνα χωρίς δεύτερη σκέψη να αποσύρουμε όλα τα τηλεοπτικά σποτ από τη συγκεκριμένη εκπομπή.  Στα Yava Fitness Centers, σεβόμαστε τις ανθρώπινες αξίες και καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπολογίζουμε το όφελος από την τηλεθέαση μιας τηλεοπτικής παραγωγής αλλά με την ενέργειά μας αυτή στέλνουμε το μήνυμα πως παρόμοιες πράξεις που “βιάζουν” και θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια  πρέπει να είναι άμεσα καταδικαστέες».