Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: «Λύγισε» η Κάκκαβα στον αέρα! Τα κλάματα και η συμπαράσταση του Γκουντάρα

ΒΙΝΤΕΟ: «Λύγισε» η Κάκκαβα στον αέρα! Τα κλάματα και η συμπαράσταση του Γκουντάρα

Μπορεί η εκπομπή του OPEN να ξεκίνησε σήμερα (2/9) με χαρά και κέφι, δεν έλειψαν όμως τα κλάματα και η συγκίνηση.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Ετεοκλής Παύλου ανακοίνωσε πως το "Καλοκαίρι #not" θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τη σειρά του, ανακοίνωσε πως για τον ίδιο και τη Ναταλί Κάκκαβα, δεν ισχύει το ίδιο και θα σταματήσουν αυτή την Παρασκευή.

«Να πούμε κι εμείς ότι εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή. Αυτή ήταν η συμφωνία. Γιατί έχουμε δύο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας, καθημερινής, νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και να μείνω κοντά στα παιδάκια μου. Πρώτα ο Θεός θα τα ξαναπούμε στο ανανεωμένο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Κάπου εκεί η Ναταλί Κάκκαβα λύγισε και άρχισε να κλαίει στον αέρα.

«Εγώ θέλω να πω προς το παρόν ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας, γιατί φέτος το καλοκαίρι έκαναν κι αυτοί τη θυσία να μας αποχωριστούν. Δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται, εμένα τουλάχιστον. Οδυσσέα και Μάρκο, σας ευχαριστώ πολύ», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η συγκίνηση συνεχίστηκε ακόμα και την ώρα που πήγε στο πόστο της για να πει τον καιρό, ενώ ο σύζυγός της ήταν εκεί για να της μιλήσει και να της συμπαρασταθεί.