Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατερίνα Γκαγκάκη: Η «απώλεια» του πατέρα της και η απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η «απώλεια» του πατέρα της και η απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε συγκινημένη για το θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις περίπου μήνες αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Θεωρούσα πως το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 θεωρώ πως το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε μαζί. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για μένα.

Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και το λέω και εν μέρει ντρέπομαι. Γιατί έχω χάσει και τη μαμά μου και σκέφτομαι μήπως την αδικώ και την αγαπούσα λιγότερο.

Με μεγάλη βεβαιότητα πιο μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση. Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στον πατέρα μου.

Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν κι αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα αισθάνομαι λες και μου έχεις ξεριζώσει από το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει.

Αλλά νομίζω ότι το 2020 όλο και ό,τι γίνει από δω και μπρος θα είναι μια εικόνα. Θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση.

«Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω. Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα», τόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.