Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΠΟΤΣΗ

Τζένη Μπότση: Μαζεύει κεράσια με την κόρη της – Η φωτογραφία μετά από καιρό (ΦΩΤΟ)


Η Τζένη Μπότση δημοσίευσε μετά από καιρό μία νέα φωτογραφία με την κορούλα της. Η ηθοποιός μαζεύει κεράσια με την έξι μηνών κόρη της και απαθανάτισε τη στιγμή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι Τζένη Μπότση είχε καταφέρει να κρατήσει εννέα ολόκληρους μήνες κρυφή της εγκυμοσύνη της και γι' αυτό όλοι όσοι έμαθαν τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχε φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, τους εξέπληξε ευχάριστα.

Η ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο "γράφουν ότι είμαι έγκυος". Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα!», ανέφερε η Τζένη Μπότση και συμπλήρωσε: «Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, σχεδόν χορογραφία». Η ίδια διηγήθηκε πως μέσα στο γύρισμα αποκάλυψε πρώτη φορά πως είναι έγκυος στον ενδυματολόγο της σειράς αφού πλέον δεν της έκαναν τα ρούχα που είχε ήδη φορέσει σε προηγούμενα γυρίσματα και έπρεπε να ολοκληρώσει τις σκηνές.

«Με έπιασαν τα κλάματα στο καμαρίνι γιατί δεν έμπαιναν τα ρούχα ούτε για πλάκα!», είπε και εξήγησε πως εκείνος τη βοήθησε αφού της πήγε όλα τα ρούχα ξανά σε μεγαλύτερο νούμερο, ενώ όλα κύλησαν ομαλά ενημερώνοντας μόνο τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό της σειράς του ΑΝΤ1!

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, τώρα κρατά στην αγκαλιά της την μοναχοκόρη της και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπότση με την κόρη της!