Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καραγεωργίου: «Δεν μας το επέτρεψαν να πάρουμε περισσότερους βαθμούς»

Καραγεωργίου: «Δεν μας το επέτρεψαν να πάρουμε περισσότερους βαθμούς»

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Λεβαδειακός, μετά και το σημερινό 0-0 της Τρίπολης. Ο Νίκος Καραγεωργίου «χρέωσε» αυτή την εξέλιξη στον παράγοντα διαιτησία, από τον οποίο οι «πράσινοι» διατηρούν πάρα πολλά παράπονα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Μπορεί ο ένας βαθμός να μην φαίνεται πολύ για να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, παρ’ όλα αυτά όμως είναι ένας βαθμός. Δεν θα σταθώ όμως εκεί, ούτε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο τυχεροί σε κάποιες στιγμές που δημιούργησε ο αντίπαλος και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε κι εμείς όμως κάποιες στιγμές. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, αυτό το παιχνίδι τελειώνει εδώ. Μπορεί εσάς ή πολλούς άλλους να μην σας ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει όσους τους νοιάζει που πρέπει να πάει το ποδόσφαιρο, το ότι εκτός από ένα παιχνίδι στον ΟΦΗ που ήταν πολύ ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δικαιούμασταν να πάρουμε πολύ περισσότερους βαθμούς και δεν μας το επέτρεψαν. Μας άφησαν να έχουμε 21 βαθμούς και όλοι να μας θεωρούν πεσμένους. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίον μας αντιμετώπισαν άλλοι παράγοντες και όχι οι ίδιες οι αντίπαλες ομάδες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παίξαμε επί ίσοις όροις, σε πολλά παιχνίδια ήμασταν ανώτεροι, σε πολλά παιχνίδια στείλαμε τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μας το δίνανε. Σε πολλά παιχνίδια έδιναν εις βάρος μας πέναλτι για να χάσουμε και βρεθήκαμε να είμαστε εκεί. Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να είναι εκεί και δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι ούτε με την εικόνα, γιατί σήμερα παίζαμε με πολύ ικανό αντίπαλο».