Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΛ

ΑΕΛ: «Κύριε Τσαγκαράκη τι χρώμα κάρτας έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στον Σεσέροβιτς;»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωε η ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για φάσεις με Μιχαηλίδη και Ντουρμισάι αλλά και Τζιόλη με Σεσέροβιτς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σπαρβ και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες καρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα καρτα επρεπε να δωσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσεροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ. Ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να αντιληφθεί σύντομα ότι στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα που το ποδόσφαιρο δεν πηγαίνει μπροστά είναι κυρίως οι διατητές που ανάλογα με το χρώμα και το όνομα της ομάδας σφυρίζουν διαφορετικά σε καθε περίπτωση.

 

Με τον κ. Τσαγκαράκη, τον γιο του γνωστού Τσαγκαράκη του παρελθόντος είχαμε το ίδιο πρόβλημα και στο παιχνίδι στην Ξάνθη πέρυσι που ενώ κερδίζαμε 0-1 εκτός έδρας, με ανύπαρκτες κίτρινες καρτες στα αμυντικά χαφ και στα στόπερ, μας οδήγησε σε αναγκαστικές αλλαγές στους καλύτερους μας παίκτες, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα δικό μας ματς και την έξοδό μας στην Ευρώπη".