Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΕΛ: «Γιατί πήρε κάρτα ο Ουάρντα στο γκολ;»

ΑΕΛ: «Γιατί πήρε κάρτα ο Ουάρντα στο γκολ;»

Η Λάρισα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με το σκορ στο 2-2 και η θεσσαλική ΠΑΕ αναρωτήθηκε με ανακοίνωση της για την κάρτα που δέχτηκε ο Αμρ Ουάρντα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την «τιμωρία» του Αιγύπτιου από τον ρέφερι Σκουλά στο γκολ της ισοφάρισης, και διερωτήθηκαν τον λόγο που συνέβη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην εξαίρετη μέχρι τώρα διαιτησία του κ. Σκουλά έχουμε μια πολύ σοβαρή ένσταση:

Από που κι ως που ο πανηγυρισμός του Ουάρντα στο γκολ της ισοφάρισης είναι κίτρινη κάρτα;

Ο ποδοσφαιριστής μας, που μέχρι τώρα 45 λεπτά έχει ακούσει όλες τις βρισιές του κόσμου, μετά την ενέργεια που κάνει και προετοιμάζει το γκολ της ισοφάρισης, πανηγυρίζει κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας τα χέρια στα αυτιά του. σαν αντίδραση στα όσα έχει ακούσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Κι ένα παράπονο στην Nova:

Πρώτον, γιατί δεν δείχνει σε επανάληψη τη φάση του δευτέρου γκολ του Άρη όπου κατά την κρίση μας υπάρχει περίπτωση οφσάιντ και δεύτερον, σε φάση που ο επόπτης της περιοχής που αμυνόμαστε δεν δίνει οφσάιντ, που το δείχνει η Nova, ο σχολιαστής της Nova δεν παίρνει θέση.

Κατά τα άλλα παρακολουθούμε ένα φανταστικό παιχνίδι, από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος».