Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χάβος

Χάβος: «Πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο για την παραμονή μου»

 Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στην Λαμία εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος καθώς δεν θέλησε να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Την ίδια ώρα, έθεσε τον πήχη για την επόμενη σεζόν ακόμη ψηλότερα, λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείσαμε τη χρονιά με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό να κλείσουμε με νίκη. Κάναμε την υπέρβαση, φτάσαμε στους τέσσερις του κυπέλλου και έχουμε την ελπίδα να είμαστε η... πρώτη επαρχιακή ομάδα στη βαθμολογία. Σε όλα συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι, αρχικά η διοίκηση που μας στήριξε τον Γενάρη με μεταγραφές. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες και το σταφ γιατί η προσπάθεια που έγινε ήταν συλλογική. 

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ρυθμό αλλά στο δεύτερο πιάσαμε τα στάνταρ μας, βγάλαμε ωραίες συνεργασίες που είχε αποτέλεσμα να βάλουμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν ανταγωνιστικός κόντρα σε μια καλή ομάδα σαν εμάς, εύχομαι γρήγορη επάνοδο στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για το μέλλον του: «Τελειώνοντας το πρωτάθλημα θα μιλήσω. Πρέπει να μιλήσω με τον κύριο Παπαϊωάννου και μέχρι τότε δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω». 

Για το αν ανεβαίνουν οι απαιτήσεις για την επόμενη σεζόν: «Οι στόχοι είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, κυρίως στο πρωτάθλημα. Αν βγούμε έβδομοι, του χρόνου πρέπει να κοιτάξουμε την έκτη θέση». 

«Ξέχασα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ και είχε τρομερή ανταπόκριση. Τους ευχαριστώ που φωνάζουν το όνομά μου γιατί αισθάνομαι περίεργα. Τους ευχαριστώ και πάλι».