Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζάρας

Ζάρας: «Δεθήκαμε περισσότερο μέσα στις γιορτές»

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Ηρακλή με το Περιστέρι εξέφρασε ο Θοδωρής Ζάρας μέσω του  blog του που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος. 

«Γεια σας! Αρχικά να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ελπίζω το 2020 να φέρει στον καθένα σας ότι επιθυμεί με υγεία και πολλές χαρές. Όσο για εμάς σαν ομάδα, εύχομαι να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε και να εδραιωνόμαστε ξανά στις δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ μέσα από σκληρή και καθημερινή δουλειά.

Η αλήθεια είναι πως αποχαιρετήσαμε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην επικράτηση μας επί του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο. Μοχθήσαμε, παλέψαμε, μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τον κόσμο μας.

Έτσι θέλουμε να παρουσιαστούμε και κόντρα στο Περιστέρι στον αυριανό αγώνα. Γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Έχουμε πίστη στην ομάδα και τους εαυτούς μας και έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι.

Φυσικά το γεγονός πως παίζουμε μπροστά στο φίλαθλο κοινό μας που γεμίζει κάθε αγωνιστική το Ιβανώφειο μας προσφέρει ακόμη περισσότερο κίνητρο και θέληση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας και θέλουμε μέσα από την εικόνα μας να τους «ευχαριστούμε» σε κάθε αγώνα για τη  στήριξή του.

Μπορεί να κάναμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μέσα στο... γήπεδο αλλά αυτό μας έφερε ακόμη πιο κοντά σαν Ομάδα και δεθήκαμε ακόμη περισσότερο μέσα στις γιορτές. Με συγκέντρωση και αυταπάρνηση πάμε να ξεκινήσουμε το 2020 όπως αποχαιρετήσαμε το 2019! Καλή χρονιά»!