Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δρακόπουλος: «Αποθέωσα τον Φριντέτ, όπως παλιότερα έκαναν όλοι με Χατζηπαναγή και Ηρακλή»

Δρακόπουλος: «Αποθέωσα τον Φριντέτ, όπως παλιότερα έκαναν όλοι με Χατζηπαναγή και Ηρακλή»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος σε δηλώσεις του μίλησε για την απόφαση του να φωτογραφηθεί με τον άσο του Παναθηναϊκού Τζίμερ Φριντέτ, λέγοντας πως είναι τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα να έχει τέτοιους αθλητές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη φωτογραφία του με τον Φριντέτ: «Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, θα πρέπει να το απολαμβάνεις. Ειδικά όταν βάζεις και λεφτά, κάπως πρέπει να χαίρεσαι. Το να παίζεις αντίπαλος με έναν παίκτη όπως ο Φριντέτ, ο οποίος ήταν από τους μεγαλύτερους σκόρερ του NBA, είναι τιμή από μόνο του. Οι μισοί παίκτες της ομάδας μας δεν έχουν παίξει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο. Όταν ο νεαρός Γεωργαλάς παίρνει 13 λεπτά σε τέτοια παιχνίδια, φανταστείτε πώς θα βλέπει τους αντιπάλους του στα 20-21 του. Στο facebook με σχολιάζουν αρνητικά, όμως αυτό ουδόλως με απασχολεί. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Όπως παλιά πήγαινε ο Ηρακλής με τον Χατζηπαναγή και τον χειροκροτούσαν, έτσι κι εμείς. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε διαστημικό μπάσκετ και πρέπει να τους χειροκροτήσουμε».

 Για τη βαριά ήττα του Ηρακλή: «Ίσως δεν κατεβήκαμε τόσο ζεστά και γι’ αυτό το σκορ ανέβηκε τόσο πολύ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πέντε κατοστάρες, δεν είμαστε οι πρώτοι».