Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φιλαθλοι ηρακλη

"Καμπάνα" στον Ηρακλή για το ματς με την ΑΕΚ

Πρόστιμο θα πληρώσει ο Ηρακλής για τα όσα συνέβησαν στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, στο “Ιβανώφειο”. Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 2.500 ευρώ στην ΚΑΕ για τη συμπεριφορά των οπαδών της, ενώ ο Γενικός Διευθυντής, Δημήτρης Καρβέλας, τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη για την αποβολή του, λόγω εξύβρισης του διαιτητή.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται:
1) Στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017):

α) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00€) ευρώ για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα που δεν χαρακτηρίζονται ως δυσφημιστικά για το άθλημα από υπότροπο (άρθρο 22 περ. Α και 26 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών),
β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ για ρίψη αντικειμένων όμοιων κατά το είδος τους εντός του αγωνιστικού χώρου (άρθρο 23 Α παρ 1 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών).

2) Στον Δημήτριο Καρβέλα, Γενικό Διευθυντή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α..Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017), έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο για αποβολή παράγοντα από τον αγώνα λόγω εξυβριστικής συμπεριφοράς σε διαιτητή (άρθρο 71 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών), παραπτώματα που αναφέρονται στις υπ΄ αριθ. πρωτ. 21/19-11-2019 και 23/20-11-2019 κλήσεις, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – Α.Ε.Κ. ΝΕΑ Κ.Α.Ε. 2014) που διεξήχθη στις 16-11-2019».