Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τέπιτς

Τέπιτς: «Δε χρειάστηκα πολύ χρόνο για να έρθω στον Ηρακλή»

Ο Μιλένκο Τέπιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ηρακλή και στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του «Γηραιού» τόνισε ότι απάντησε άμεσα θετικά στην πρότασή του.

«Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα πως με το που έλυσα τη συνεργασία μου με τη Βαρέζε, όπου ξεκίνησα τη χρονιά, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο προπονητής του Ηρακλή. Η επιθυμία να συνεργαστούμε, ήταν κάτι σημαντικό για μένα, καθώς γνωρίζω καλά την πόλη. Έχοντας ξαναπαίξει εδώ, δε χρειάστηκε πολύς χρόνος, για να αποφασίσω”, δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς, για να συμπληρώσει: 

“Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, απ' ό,τι έμαθα και είδα. Είναι η πιο σταθερή ομάδα της πόλης, καθώς οι άλλοι δύο σύλλογοι έχουν προβλήματα, έχει μια γενικά αισιόδοξη εικόνα και οικονομικά και αγωνιστικά. Έχοντας μάθει και από παιδιά που έπαιξα παλιότερα μαζί τους τι ισχύει, ήρθα άμεσα. Δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τεχνικά με τον προπονητή ακόμη, πιστεύω  όμως ότι όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω σε άμυνα και επίθεση και απλά, χρειάζεται σκληρή δουλειά απ' όλους μας.

Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός, έχω δει τι συμβαίνει στο γήπεδό μας και είναι ένα μεγάλο «όπλο» για εμάς. Στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν  οι ωραίες και οι συγκλονιστικές στιγμές, αλλά υπάρχουν και οι λύπες, έτσι είναι και στη ζωή. Ο Ηρακλής, είναι μια καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να φέρνει πιο πολλές χαρές και γι' αυτό θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ».