Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ

Καστρίτης: «Κατά 99% ο Γκάρετ είναι εκτός ομάδας»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά την ήττα του Ηρακλή από την ΑΕΚ τονίζοντας ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο οι απουσίες στοίχησαν, ενώ μίλησε και για το θέμα του Ντάριους Γκάρετ.

Αναλυτικά:

Αρχικά σχολίασε:«Πραγματικά νιώθω ότι ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα όλοι γνωρίζετε τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτό είχε δημιουργήσει πίεση στην ψυχολογία μας. Σήμερα είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Γκαρετ. Εγώ είδα την μεγαλύτερη προσπάθεια που έχω δει ποτέ από τα παιδιά μας. Πάλεψαν έδωσαν το 100% και ήθελαν να διεκδικήσουν οποίες πιθανότητες είχαμε. Δυστυχώς το ροτςέισον μας ήταν μικρό, είχαμε πολλές άστοχες βολές πολλά άστοχα σουτ και λόγω κόπωσης δεν τα καταφέραμε. Όπως και να έχει συνεχίζουμε, για μένα ήταν μια νέα αρχή. Χάρηκα που είδα τα παιδιά να αντιδρούνε. Χαίρομαι για τον κόσμο μας. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, καλή επιτυχία στην ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Για εμάς από Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία μαζί με τον Τέπιτς που θα βοηθήσει πολύ».

Για τον Γκάρετ: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ αιφνιδιάστηκα γιατί έστειλε χθες ένα μέιλ στην ομάδα ότι αν δεν εκπληρωθούν κάποιες συνθήκες δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Εγώ αποφάσισα σήμερα να μείνει εκτός αποστολής. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει αλλά πιστεύω κατά 99% είναι εκτός ομάδας».!

Για το αν θα υπάρξει αντικαταστάτης: «Αν όντως αποφασιστεί ότι θα είναι εκτός, τότε προφανώς και θα αντικατασταθεί».

Για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας με τις τέσσερις ήττες σε συνδυασμό με τις απουσίες: «Ο Πανιώνιος ήταν η μοναδική ήττα εκτός προγράμματος. Για όσους ζούνε την ομάδα και ξέρουν δεν υπάρχει λόγος πανικού. Το πρωτάθλημα φέτος δεν είναι αναμενόμενο έτσι είναι έτσι θα γίνεται. Το βασικό είναι ότι είμαστε συνεπείς με διάρκεια κρατάμε την χημεία και παλεύουμε. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα και να προσφέρει τότε δεν θα είναι, θα είναι εδώ τα παιδιά που θέλουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν».

Για τον Τέπιτς: «Είναι ένας παίκτης που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, μιλάει τη γλώσσα, με κάποιους ήταν συμπαίκτης οπότε πιστεύω ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή».