Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κανακούδης: «Ο Ηρακλής παραμένει μια μεγάλη ομάδα»

Κανακούδης: «Ο Ηρακλής παραμένει μια μεγάλη ομάδα»

Ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε για την απόφαση του να αγωνισθεί με τον Ηρακλή στη Γ' ΕΠΣΜ και τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» παραμένουν μια μεγάλη ομάδα παρότι αγωνίζονται στο συγκεκριμένο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το κλίμα στον Ηρακλή:

«Αισθάνομαι καλά στον Ηρακλή. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες για το καλύτερο και για τον Ηρακλή να φτάσει στο στόχο του. Δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα από φίλους της ομάδος για να έρθω στον Ηρακλή και χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα την απόφαση να στηρίξω αυτή τη προσπάθεια. Μαζί με τους Περόνε και Τάι προσπαθούμε να μεταφέρουμε στα νέα παιδιά την εμπειρία μας, αυτός είναι και ο στόχος μας, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αντιληφθούν το μέγεθος της ομάδας παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο, στη Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία».

Για τους νεαρούς συμπαίκτες του: 

«Η εξέλιξη και η πρόοδος που έκανε η ομάδα στο πρώτο δίμηνο είναι πολύ σημαντική. Τα παιδιά έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το πως ξεκίνησαν με τη δική μας βοήθεια και με τη βοήθεια του προπονητή. Έχοντας τις παραστάσεις τους στο αντρικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται διαφορετικά το πως είναι να αγωνίζεσαι γιατί πρέπει να κερδίσεις, πρέπει να μην δεχτείς γκολ και να έρθουν αποτελέσματα. Αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι 3000 κόσμο στο Καυτανζόγλειο. Τόσο κόσμο δεν έχουν ούτε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει αγάπη για την ομάδα ακόμα και τώρα που αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο.Και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε το ίδιο. Ο Ηρακλής δεν παύει να παραμένει μια μεγάλη ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θέλω να αγωνίζομαι. Όσο έχω την υγειά μου και μπορώ να ανταπεξέλθω θα το κάνω. Θέλω να μεταφέρω εμπειρίες και γνώσεις στα νέα παιδιά για να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένα στο μέλλον».