Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
PANAGIOTIS-RAFAIL

Ο Ηρακλής δίνει όλα τα έσοδα από την πρεμιέρα του στο τοπικό στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για θεραπεία θα ενισχύσει η ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα ο γηραιός ξεκινάει τις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΜ την προσεχή Κυριακή (20/10) απέναντι στον Κεραυνό Μονοπήγαδου στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζογλείου και τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν για τον μικρό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γ.Σ Ηρακλής:

"Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου του ΗΡΑΚΛΗ και παράλληλα σας καλούμε να γίνετε κι εσείς ήρωες για το μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Αγοράζουμε εισιτήριο διαρκείας! Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται αυτό το Σαββατοκύριακο από το IRA Store, Αγ.Δημητριου 159β. (10.00-14.00).
 
Την Κυριακή (20/10) η ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα, στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου. Γενική είσοδος, 5 ευρώ. Από τα εκδοτήρια μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε εισιτήριο διαρκείας.

Τα έσοδα του πρώτου αγώνα θα δοθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιωτη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο μόλις 18 μηνών Παναγιώτης Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για θεραπεία".