Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζάρας

Ζάρας: "Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε φορμαρισμένη ομάδα"

Έτοιμος να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Basket League είναι ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε πως το παιχνίδι της ομάδας του στη Λάρισα θα είναι δύσκολο, καθώς η ομάδα της Θεσσαλίας είναι φορμαρισμένη.

Αναλυτικά το blog του Θοδωρή Ζάρα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Χαιρετώ τους φίλους του Μπάσκετ. Πηγαίνουμε στη  Λάρισα με στόχο την τρίτη διαδοχική μας νίκη στην Basket League και ευελπιστούμε οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ να είναι και εκεί παρόντες, στηρίζοντας μας και γεμίζοντας μας με κίνητρο και αυτοπεποίθηση.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Ιβανώφειο τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά και στο Περιστέρι στην πρεμιέρα, ήταν φανταστική! Μακάρι να τους έχουμε δίπλα μας και στη  Λάρισα και να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους με την εμφάνισή μας, αλλά και με το τελικό αποτέλεσμα.

Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα για το Κύπελλο, αλλά θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να συνεχιστεί έτσι η θετική εικόνα και η δική μας και γενικά των περισσότερων ομάδων μέχρι στιγμής της Basket League, κάνοντας το πρωτάθλημα μας πολύ ανταγωνιστικό».