Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκάρετ

Γκάρετ: «Χαρούμενος για το βραβείο, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη του Ηρακλή»

Ο MVP της 2ης αγωνιστικής της Basket League Ντάριους Γκάρετ, μίλησε τόσο για την ανάδειξη ως πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, αλλά και για τη νίκη του Ηρακλή, βάζοντας σε προτεραιότητα την επικράτηση της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League σε συνδυασμό με τη πρώτη νίκη του Ηρακλή μετά την επιστροφή του στο Πρωτάθλημα, στο Ιβανώφειο επί του Άρη;

«Σημαίνει πολλά και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου που με βοήθησαν να έχω μια καλή απόδοση. Περισσότερα όμως σημαίνει η νίκη της ομάδας και η καλή, συνολικά, εμφάνιση, που ευχαρίστησε τους φιλάθλους μας. Αυτό, πιστεύω, ήταν και το πιο σπουδαίο από μια πολύ όμορφη βραδιά». 

- Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην  Basket League μετά την ΑΕΝ Κηφισιάς, τον Κόροιβο και τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, και στον Ηρακλή;

 «Έμαθα ότι είναι μια νέα ομάδα, με πολύ κόσμο, που έχει πολύ καλό προπονητή και είπα γιατί όχι; Η Ελλάδα μου έχει φερθεί καλά, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, η ομάδα είναι καλή και οργανωτικά, οπότε πιστεύω ότι η επιλογή μου ήταν σωστή».

- Τι μπορεί να καταφέρει ο Ηρακλής την φετινή σεζόν;

«Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πως θα διαχειριζόμαστε σημαντικές νίκες όπως αυτή, ή ήττες που είναι μέσα στο πρόγραμμα για κάθε ομάδα. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αυτό θεωρώ ότι το είδαν όλοι πλέον. 

Η ομάδα έχει δυνατότητες, έχουμε ακόμη παιδιά που δεν παίζουν και η προετοιμασία μας δεν ήταν με όλους παρόντες, οπότε αυτό ήταν και είναι πρόβλημα. Όμως σιγά - σιγά πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, ιδίως μέσα στην έδρα μας, όπου όλοι είδαν πόσο παθιασμένο κοινό έχουμε. 

Λάτρεψα αυτή την ατμόσφαιρα και περιμένω στους επόμενους αγώνες να έρθουν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι μας. Ήταν ένα όμορφο βράδυ για όλους και ελπίζω να έρθουν κι άλλα».