Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

Ολοταχώς προς αποχώρηση από τη Volley League ο Ηρακλής!

Οι δραματικές στιγμές που βιώνει το ελληνικό βόλεϊ συνεχίζονται, με την ΕΣΑΠ να ψάχνει λύσεις προκειμένου να μην διαλυθεί ουσιαστικά εντελώς η Volley League.

Πρόσφατα είχαμε σημειώσει πως με επιστολή του στην ΕΣΑΠ, ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί στη συνέντευξη Τύπου που είχε κάνει ο πρόεδρος του κυανόλευκου ΤΑΑ, Μάκης Καλαϊτζίδης.

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι του Γηραιού εμμένουν στην παραπάνω απόφαση, όπου οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Συγκεκριμένα, στον Ηρακλή υπάρχουν σκέψεις, ώστε ο σύλλογος να δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, με στόχο την άνοδο στη Β΄ Εθνική και στη συνέχεια στην Α2, ώστε σε τρία χρόνια να βρεθεί... καθαρός στη Volley League!

Μάλιστα, το παραπάνω επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως οι ξένοι παίκτες του Ηρακλή έχουν ήδη αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, ενώ η διοίκηση του συλλόγου αποδέσμευσε το Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας από τη μεταξύ τους συνεργασία, καθώς ενημέρωσε ότι δεν θα το χρησιμοποιεί πλέον τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες!