Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τομ Παπαδόπουλος

Περιμένουν τον Παπαδόπουλο στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής βρίσκεται με την... πλάτη στο τοίχο και η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος αγνοείται. Ο μεγαλομέτοχος του «Γηραιού», Τομ Παπαδόπουλος από τις αρχές του καλοκαιριού έκανε γνωστή την διάθεση του να θέσει υπό καθεστώς εκκαθάρισης την σημερινή ΠΑΕ.

Μετά από αυτή την απόφαση του ομογενή επιχειρηματία ο “Γηραιός” αναζητεί την επόμενη του μέρα είτε αγοράζοντας κάποιο άλλο ΑΦΜ είτε ενεργοποιώντας το πρωταρχικό ΑΦΜ που ανήκει στον Γ.Σ Ηρακλή (το οποίο παραμένει ανενεργό από το 2011) παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

Παράλληλα ο Τομ Παπαδόπουλος έχει επιλέξει ως λύση στο πρόβλημα του Ηρακλή την αγορά του  Βόλου ΝΠΣ κάτι που μπορεί να επιτευχθεί από την επόμενη σεζόν. Το συγκεκριμένο σενάριο έχει ταλαιπωρήσει για μεγάλο διάστημα τους «κυανόλευκους» με αλλεπάλληλες διαψεύσεις από τον Αχιλλέα Μπέο αλλά και τον 63χρονο ομογενή επιχειρηματία.

Πλέον μετά από αρκετά... επεισόδια ο Τομ Παπαδόπουλος μετέφερε στους ανθρώπους του Γ.Σ Ηρακλής ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βόλο ΝΠΣ. Με τους «κυανόλευκους» να ζητούν από τον ομογενή επιχειρηματία να παρουσιάσει την συμφωνία των δύο πλευρών εμπράκτως με συμβόλαιο και επίσημες υπογραφές, θέτοντας του μάλιστα και χρονικό περιθώριο.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών τότε ο Ηρακλής και ο Τομ Παπαδόπουλος θα επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση αυτής της συμφωνία καταβάλλοντας σταδιακά το ποσό που απαιτείται. Σε διαφορετική περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν τα όσα μεταφέρει ο 63χρονος επιχειρηματίας τότε δεν αποκλείεται Παπαδόπουλος και Ηρακλής να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.