Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ψάχνουν ΑΦΜ από Super League 2 στον Ηρακλή - Με το τωρινό η ομάδα δεν συμμετέχει πουθενά...

Η διοίκηση της ΠΑΕ Hρακλής πιστοποίησε και επισήμως ότι δεν ασχολείται με τις εταιρικές υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από την τωρινή μορφή της και δεν παρέστη στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης ενεργοποίησης ποινών από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τους 11 πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που συζητήθηκαν ήταν των Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, Δημήτρη Βοσνακίδη, Αντώνη Ηλιάδη, Άλμπερτ Ρούσσου, Αργύρη Μπαρέττα, Λευτέρη Ιντζόγλου, Λεωνίδα Αργυρόπουλου, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Βασίλη Αγγελόπουλου και Βασίλη Καραγκούνη.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε ερήμην, από το Δικαστήριο θεωρήθηκε ως δεδομένο ότι οι “κυανόλευκοι” δεν προτίθενται να ασχοληθούν με το θέμα και επίκειται η τελική απόφαση, η οποία λογικά θα ενεργοποιεί ποινή αφαίρεσης 33 βαθμών, χωρίς πάντως αυτό να έχει καποιο ουσιαστικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Και αυτό διότι όπως ξεκαθαρίζεται από την πλευρά της διοίκησης, αποκλείεται να αγωνιστεί σε κάποια κατηγορία (είναι στην Football League) “κουβαλώντας” τα εταιρικά δεδομένα της παρούσης ΠΑΕ, τα οποία προέρχονται από προηγούμενες περιόδους…

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό και μετά το οριστικό ναυάγιο για το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου ο Τομ Παπαδόπουλος κινείται για ΑΦΜ ομάδας από την Super League 2, ούτως ώστε να φύγουν τα χρέη από πάνω του, αλλά και ο Ηρακλής να κάνει μια νέα αρχή.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, πάντως, και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας, που δεν ξέρει τι ξημερώνει στον ιστορικό σύλλογο για την επόμενη ημέρα.