Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

ΠΑΕ Ηρακλής: «Καμία συνάντηση με τον Βόλο για συγχώνευση» - Κατάπτωση της εγγυητικής για Τσιλιανίδη

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία περί επαφών του Ηρακλή με τον νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία ΝΠΣ Βόλο, ώστε να αγοράσουν οι Θεσσαλονικείς το ΑΦΜ της θεσσαλικής ομάδας και να αγωνιστούν στη Super League τη νέα σεζόν.

Μετά τους Βολιώτες όμως, διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο και ο Γηραιός, τονίζοντας ωστόσο ότι η διοίκηση του συλλόγου μελετά όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».

Στο μεταξύ, την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ηρακλή αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω οφειλών προς τον νυν ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Κοσμά Τσιλιανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης της ΕΕΑ:

«Αίτηση του αθλητή Κοσμά Τσιλιανίδη, του βοηθού προπονητή Νικολάου Αμανατίδη και των τρίτων Ιωάννη Τσαμούρη και Σταματίας Αδαμάκου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ μόνο για τον αθλητή».