Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δουβαλίδης

Χάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού ο Δουβαλίδης

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των υψηλών εμποδίων, Κώστας Δουβαλίδης, θα είναι ο μεγάλος απών του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν του επιτρέπει να πάρει το «πράσινο φως» της συμμετοχής στη διοργάνωση. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από μια θλάση, η οποία, παρά τις όποιες συντονισμένες και συνεπείς προσπάθειες έχουν γίνει, δεν έχει υποχωρήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δουβαλίδης είναι ένας από τους συνεπέστερους αθλητές στο… ραντεβού με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι έχει πετύχει 13 νίκες στην ιστορία του θεσμού.

«Φαίνεται τελικά πως η περιπέτεια που πέρασα με τον κορονοϊό μου άφησε κι άλλα κατάλοιπα. Έχω μία θλάση που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό. Πιστεύω πως το μυϊκό μου σύστημα έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι νόσησα. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω την δουλειά και να κάνω υπομονή» δήλωσε ο Δουβαλίδης, που είναι ένας από τους αθλητές που όχι μόνο νόσησε από τον covid-19, αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τα συμπτώματά του. «Επανέρχομαι δύσκολα, ωστόσο ευελπιστώ πως θα καταφέρω να κάνω κάποιους καλούς αγώνες μέσα στον Ιούνιο. Δυστυχώς μέσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μια διοργάνωση στην οποία χαίρομαι πολύ να συμμετέχω».